Winkel in 's-Hertogenbosch | Óók op zaterdagen geopend van 9:30 tot 12:30!
Vakkundige klantenservice en altijd eerlijk advies!
Snelle levering uit eigen magazijn!
Altijd scherpe prijzen en top kwaliteit!
Home /

Loopvlak sneeuwkettingen

Moderne auto's hebben steeds meer systemen voor veiligheid en worden meer en meer uitgerust met grote velgen/banden. Hierdoor is het bij veel auto's niet meer mogelijk om conventionele sneeuwkettingen te monteren. In het instructieboekje van uw auto staat dan vaak "geen sneeuwkettingen mogelijk" ook worden vaak bandenmaten vermeld waarbij wel sneeuwkettingen gemonteerd mogen worden.

De loopvlak sneeuwkettingen worden volgens een ander principe gemonteerd. Bij de loopvlak sneeuwkettingen komt er namelijk niets achter het wiel. de sneeuwkettingen komen dan alleen op de band en aan de buitenkant van de band/velg. bij de conventionele sneeuwkettingen wordt de sneeuwketting wel achter het wiel gemonteerd. Indien de fabrikant aangeeft geen sneeuwkettingen mogelijk mag er niets achter het wiel komen ivm kans op schade aan sensoren, remleidingen etc. Met de loopvlak sneeuwkettingen heeft u dit risico niet vandaar dat dit type sneeuwketting hiervoor wel geschikt is. De loopvlak sneeuwkettingen zijn helaas wel een stuk hoger in prijs dan gewone sneeuwkettingen. Het grote voordeel van een loopvlaksneeuwketting is dat het plaatsen (in de sneeuw) binnen een hand omdraai gebeurd is. 

Als u een leaseauto heeft en bijtelling mag u de kosten van autospecifieke zaken die u zelf aanschaft in mindering brengen van de bijtelling. Aangezien er steeds meer auto's op de markt komen waarbij de loopvlak sneeuwketting essentieel is, kunt u deze later weer goed gebruikt verkopen.

De voordelen op een rij:
✅ Extreem snelle montage met loopvlak sneeuwkettingen
✅ Geen kans op schade achter het wiel
✅ High end product
✅ Aftrekbaar indien leaseauto/bijtelling
✅ Gebruikt prima te verkopen
✅ Zoek uw loopvlak sneeuwkettingen hier

Zoek uw loopvlak sneeuwkettingen hier!