Over ons

Sneeuwkettingenwereld is de webshop en winkel voor het kopen van uw sneeuwkettingen. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het verkopen van sneeuwkettingen. Als geen ander weten wij wat belangrijk is aan een sneeuwketting en welke goed op uw auto past. De merken die wij verkopen beschikken over een goede pasvorm en zijn allemaal voorzien van een Tüv goedkeuring en voldoen aan de verplichte Ö norm.

Wij voeren merken als: Pewag, Picoya, Snovit, Modula Grip, Veriga en Konig. U kunt de juiste sneeuwketting eenvoudig vinden in onze webshop door te kiezen voor de inch maat en daarna de bandenmaat te kiezen.

Sneeuwkettingenwereld is onderdeel van Perfect Fit Automotive. Wij zijn importeur van diverse merken dakdragers, dakkoffers, Towbox, Skidragers, Fietsendragers, Sneeuwkettingen, Ruitenwissers, Automatten en kofferbakschalen. Hierdoor kunnen wij u snel leveren tegen uiteraard zeer concurrende prijzen.

Indien het artikel op voorraad is leveren wij binnen 1 a 2 werkdagen (Nederland en België) het artikel naar het door u gewenste afleveradres.

Onze gegevens zijn:
Sneeuwkettingenwereld.nl
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch
073-6909798 (Telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00)
klantenservice@perfectfitautomotive.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 12.15 & 12.45 tot 17:30
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Stel ze gerust, onze specialisten
staan voor je klaar!